Bericht versturen
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Fabrieksreis

Certificaat
CHINA Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD certificaten
CHINA Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD certificaten
Klantenoverzichten
Wij zijn GTO-de verdeler van het schoonheidsmateriaal in India, hebben wij met GTO vele jaren samengewerkt, zijn wij zeer tevreden met hun producten en dienst.

—— Mevr. Neelam Khurana

Wij zijn blij om met GTO samen te werken, en zullen lange zakelijke relatie op lange termijn met hen in de komende jaren bouwen.

—— Kris Czurczak van Polen

Ik ben online Chatten Nu
lopende band
1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
grote fami
Pedicels plotseling en gebloeide 1

grote fami

Is een grote familie van bloeiende bomen, struiken, en subshrubs. Vertakt zich veel gewoonlijk vertakt met gebogen stijgende stammen.

Pedicels plotseling en gebloeide 1

gewoonlijk 1 bracteeën en 2 tegenovergestelde bracteoles, maar soms bracteeën of bracteoles, zelden afwezig allebei. Radiaal symmetrisch en inferieure kelk en bloemkroon.

 • lopende band

   

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD fabriek productielijn 0

   

  Photinia is een altijdgroene installatie van de soort Photinia in de ericaceaefamilie. Is een grote familie van bloeiende bomen, struiken, en subshrubs. Vertakt zich veel gewoonlijk vertakt met gebogen stijgende stammen. Slanke Branchlets. Bladeren gewoonlijk whorled in 3-6 (3-4 in het F.Z.-gebied), of nu en dan opgenomen spiraalvormig, zeer klein, marges gewoonlijk ontwikkeld, en samenvloeiend bij de middellijn van de lagere kant om een groef te vormen. Bloeiwijze die gewoonlijk uit hoofdclusters van zelfs 20 bloemen bij het uiteinde van branchlets, maar soms spikelike in het blad axils van takken bestaan de waarvan vegetatieve groei na het bloeien kan verdergaan. Pedicels plotseling en 1 bloeiden, gewoonlijk 1 bracteeën en 2 tegenovergestelde bracteoles, maar soms bracteeën of bracteoles, zelden afwezig allebei. Radiaal symmetrisch en inferieure kelk en bloemkroon. Kelkkwabben 4, vrij of gesmolten aan een grote of kleine waaier. Corolla bolvormig tot tubulair, lobed 4, kwabben gewoonlijk beduidend korter dan buis, in F.Z.-gebied eerder dan zeer klein, altijd minder dan 1 cm. Stamens is gewoonlijk 8, zelden minder (4-7) of meer (12); Vrije gloeidraden, opgenomen in lagere schijf, gewoonlijk geniculate onderstaande helmknop; Helmknoppen vaak aanhangsel en openspringend door zijporiën. Eierstok 4 (8), centrale asmoederkoek. Stijl 1, die min of meer bij top is gezweld. Fruit een capsule openspringend van kraakbeenachtige locularis bevat binnen blijvende kelk en bloemkroon. Aantal zaden per compartiment.

  Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD fabriek productielijn 1

 • OEM / ODM

  Wij hebben speciaal ontwerpteam om uw OEM ontwerp te ontmoeten,

  Laat me enkel uw idee kennen, zullen wij 3D ontwerp voor uw het controleren maken

  De vertrouwelijkheidsovereenkomst zal worden aangeboden om uw exemplaarrecht te beschermen

  Redelijke prijs en volledige productielijnen om aan uw productiebehoefte te voldoen

  Strikt QC voldoet het team aan zeker alle producten aan norm

  Wij kunnen het verzoek van de cliëntambacht strikt volgen.

  Stem in met uw om het even welke bespreking voor OEM of ODM

 • R & D

  Er zijn 862 inheemse species in de wereld, waarvan 660 inheems aan Zuid-Afrika zijn en genoemd geworden „Koningin van de endemische species van Zuid-Afrika“ zijn. De heide is een altijdgroene struik met de langzame groei en smalle bladeren. De meeste species zijn kleine struiken met een hoogte van 20-150 cm, maar sommige species zoals Erica Arborea en Erica Scoparia kunnen een hoogte van 6-7 m. bereiken.

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Contactpersoon: Micle Cleanmo

Tel.: 1987546700

Fax: 86-13-888333-33

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)